Föreningslokalen


Lokalen är till för cirka 30 personer och har ett komplett kök. För att få boka lokalen måste du ha fyllt 18 år och vara boende i föreningen. Den som står för bokningen måste vara närvarande vid nyttjandet av lokalen och har fullt ansvar för att lokalens regler efterföljs. Lokalen bokas och avbokas via HSB Kund- och medlemscenter. Notera att lokalen inte är bokningsbar på nyårsafton.

 

Lokalbokningen är uppdelad i två pass per dag, pass 1 mellan klockan 10.00 och 15.59 och pass 2 mellan klockan 16.00 och 23.00. Vid bokning av pass två finns möjlighet att städa lokalen dagen efter mellan klockan 08.00 och 09.59. Bokningen är begränsad till två pass åt gången.

 

Hyran för pass 1 är 200 kr och pass 2 är 300 kr. Lokalhyran debiteras via månadsavgiften.  Om lokalen inte avbokats, senast 48 timmar innan bokat pass, debiteras medlem för lokalkostnaden.

 

Lokalens nyttjandetid är mellan klockan 10.00 och 23.00, därefter ska det vara tyst.

Tänk på att visa hänsyn och respektera de boende i huset. Undvik taxi och biltrafik till porten - använd om möjligt vändplan vid Rv 26. Ställ inte upp entrédörren, använd istället portknappen direkt till vänster i lokalen för att hålla porten olåst i 15 minuter.

 

All typ av rökning, inklusive vattenpipa, är förjuden inomhus. Det är endast tillåtet att röka utomhus vid utplacerad askkopp. Husdjur är heller inte tillåtna i föreningslokalen.

 

Städa föreningslokalen och lämna den i det skick du själv önskar finna den. Följ alltid punkterna på checklistan innan du lämnar lokalen. Lämna aldrig kvar sopor och sopsortera återvinningsbart avfall vid miljöstationen. Se till att alla fönster är stängda och samtliga lampor släckta innan ni lämnar lokalen. 

Vid frågor och förbättringsförslag kontakta lokalansvarig - Margareta Sjögren på e-post: engqvistmargareta@gmail.com. Om något gått sönder under bokat pass eller om brister i lokalen upptäcks vänligen dokumentera med foto och kontakta lokalansvarig.

Vid överträdelse av lokalreglerna kan nyttjanderätten till lokalen förbrukas och eventuella städ- och saneringskostnader tillkomma.


 

Checklista - Föreningslokalen

Rengör spis, ugn och mikrovågsugn samt kontrollera att de är avstängda

Rengör kaffebryggare och vattenkokare

Töm och rengör kyl och frys

Torka alla avlastningsytor och bord

Ställ i ordning bord och stolar

Städa toaletten

Töm soporna

Töm diskmaskinen

Dammsug

Torka golv