Föreningslokalen


Lokalen är till för cirka 30 personer och har ett komplett kök. För att få boka lokalen måste du ha fyllt 18 år och vara boende i föreningen. Den som står för bokningen måste vara närvarande vid nyttjandet av lokalen och har fullt ansvar för att lokalens regler efterföljs. Lokalen bokas via HSB Kund- och medlemscenter. Notera att lokalen inte är bokningsbar på nyårsafton.

 

Lokalbokningen är uppdelad i två pass per dag, pass 1 mellan klockan 10.00 -15.59 och pass 2 mellan klockan 16.00 - 23.00. Vid bokning av pass två finns möjlighet att städa lokalen dagen efter mellan klockan 08.00 - 09.59. Bokningen är begränsad till två pass åt gången.

 

Hyran för pass 1 är 200 kr och pass 2 är 300 kr. Lokalhyran debiteras via månadsavgiften.  Om lokalen inte avbokats, senast 48 timmar innan bokat pass, debiteras medlem för lokalkostnaden.

 

Lokalens nyttjandetid är mellan klockan 10.00 - 23.00, därefter ska det vara tyst.

Tänk på att visa hänsyn och respektera de boende i huset. Undvik taxi och biltrafik till porten - använd om möjligt vändplan vid Rv 26. Ställ inte upp entrédörren, använd istället portknappen direkt till vänster i lokalen för att hålla porten olåst i 15 minuter.

 

All typ av rökning, inklusive vattenpipa, är förjuden inomhus. Det är endast tillåtet att röka utomhus vid utplacerad askkopp. Husdjur är heller inte tillåtna i föreningslokalen.

 

Städa föreningslokalen och lämna den i det skick du själv önskar finna den. Följ alltid punkterna på checklistan innan du lämnar lokalen. Lämna aldrig sopor - använd husets sopnedkast alternativt sopsortera återvinningsbart avfall vid miljöstationen. Se till att alla fönster är stängda och samtliga lampor släckta innan ni lämnar lokalen.

Vid frågor och förbättringsförslag kontakta lokalansvarig - Margareta Sjögren telefon
070 - 616 48 73. Om något gått sönder under bokat pass eller om brister i lokalen upptäcks vänligen dokumentera med foto och kontakta lokalansvarig.

Vid överträdelse av lokalreglerna kan nyttjanderätten till lokalen förbrukas och eventuella städ- och saneringskostnader tillkomma.


 

Checklista - Föreningslokalen

Rengör spis, ugn och mikrovågsugn samt kontrollera att de är avstängda

Rengör kaffebryggare och vattenkokare

Töm och rengör kyl och frys

Torka alla avlastningsytor och bord

Ställ i ordning bord och stolar

Städa toaletten

Töm soporna

Töm diskmaskinen

Dammsug

Torka golv