Gästrummet


Gästrummet är till för gäster till boende i föreningen. I lokalen finns sex sängplatser och pentry med tillhörande utrustning. För att få boka lokalen måste du ha fyllt 18 år och vara boende i föreningen. Den som står för bokningen har fullt ansvar för att lokalens regler efterföljs. Lokalen bokas och avbokas via HSB Kund- och medlemscenter.

 

Lokalen är bokningsbar sju nätter åt gången, max tre gånger per år. Hyran är 150 kr per natt. Lokalhyran debiteras via månadsavgiften. Om lokalen inte avbokats, senast 48 timmar innan bokat pass, debiteras medlem för lokalkostnaden. Lokalens nyttjandetid är mellan klockan 15.00 och 14.59. Tänk på att respektera de boende i huset.

 

All typ av rökning, inklusive vattenpipa, är förjuden inomhus. Det är endast tillåtet att röka utomhus vid utplacerad askkopp. Husdjur är heller inte tillåtna i gästrummet.

 

Städa lokalen och lämna den i det skick du själv önskar finna den. Följ alltid punkterna på checklistan innan du lämnar lokalen. Lämna aldrig kvar sopor och sopsortera återvinningsbart avfall vid miljöstationen. Se till att alla fönster är stängda och samtliga lampor släckta innan ni lämnar lokalen.

Vid frågor och förbättringsförslag kontakta lokalansvarig - Marianne Ohlsson telefon 070- 96 86 420. Om något gått sönder under bokat pass eller om brister i lokalen upptäcks vänligen dokumentera med foto och kontakta lokalansvarig.

Vid överträdelse av lokalreglerna kan nyttjanderätten till lokalen förbrukas och eventuella städ- och saneringskostnader tillkomma.

 

Sängkläder medtages!

 


Checklista - Gästrummet

Rengör mikrovågsugnen

Rengör kaffebryggare och vattenkokare

Töm och rengör kylen

Diska, torka av och ställ tillbaka i skåpen

Torka alla avlastningsytor och bord

Ställ i ordning bord och stolar

Dammsug av sängarna

Vik ihop täcke och kudde och placera på respektive säng

Töm soporna

Dammsug

Torka golv