Publokalen Rv 25


Lokalen är till för cirka 20 personer. Här finns porslin, kylskåp, ugn och diskmaskin men ingen spis. För att få boka lokalen måste du ha fyllt 18 år och vara boende i föreningen. Den som står för bokningen måste vara närvarande vid nyttjandet av lokalen och har fullt ansvar för att lokalens regler efterföljs. Lokalen bokas och avbokas via HSB kund- och medlemscenter. Notera att puben inte är bokningsbar på nyårsafton. 


Lokalbokningen är uppdelad i två pass per dag, pass 1 kl.10.00-15.59 och pass 2 16.00-23.00. Vid bokning av pass två finns möjlighet att städa lokalen dagen efter 08.00-09.59. Bokningen är begränsad till två pass åt gången. 

 

Hyran för pass 1 är 150 kr och pass 2 är 200 kr. Lokalhyran debiteras via månadsavgiften.  Om lokalen inte avbokats, senast 48 timmar innan bokat pass, debiteras medlem för lokalkostnaden.

 

Lokalens nyttjandetid är kl. 10.00-23.00, därefter ska det vara tyst. Tänk på att visa hänsyn och respektera de boende i huset. Undvik taxi och biltrafik till porten – använd vändplanen vid Rv 25. Ställ inte upp entrédörren, använd istället portknappen direkt till höger i lokalen för att hålla porten olåst i 15 minuter.

 

All typ av rökning, inklusive vattenpipa, är förbjuden inomhus. Det är endast tillåtet att röka utomhus vid utplacerad askkopp. Husdjur är heller inte tillåtna i publokalen.

 

Städa puben och lämna den i det skick du själv önskar finna den. Följ alltid punkterna på checklistan innan du lämnar lokalen. Lämna aldrig kvar sopor och sopsortera återvinningsbart avfall vid miljöstationen. Se till att alla fönster är stängda och samtliga lampor släckta innan ni lämnar lokalen.


Vid frågor och förbättringsförslag kontakta lokalansvarig Mai Nilsson: 070-454 52 90.  Om något gått sönder under bokat pass eller om brister i lokalen upptäcks vänligen dokumentera med foto och kontakta lokalansvarig.


Genom att bryta mot lokalreglerna kan det komma att innebära att sundhet, ordning och gott skick inte iakttas och eventuella städ-och saneringskostnader kan tillkomma.


Checklista - Publokalen:

  • Rengör ugn och mikrovågsugn samt kontrollera att de är avstängda
  • Rengör kaffebryggare och vattenkokare
  • Töm och rengör kyl och frys
  • Torka alla avlastningsytor och bord
  • Ställ i ordning bord och stolar
  • Töm diskmaskinen
  • Töm soporna
  • Sopa golv
  • Torka golv
  • Städa toaletten